Triplu Sec Band

 • Triplu Sec Band
 • Triplu Sec Band

  Triplu Sec Band

  Multi se intreaba cine sunt Triplu Sec?   Un grup cu experienta in domeniul muzical, avand componenti abilitati si certificati ce oricand, la orice ora, poate  interpreta LIVE.  Speram sa urmati si voi deviza noastra  “Nimeni nu sta jos”.

  In ultimul an, pasiunea noastra pentru muzica ne-a propulsat in topul trupelor de cover-uri din capitala, fapt ce ne-a permis sa ne satisfacem toate “mofturile” in materie de echipament tehnic si posibilitati artistice, asta insemnand ca in momentul de fata, dispunem de una dintre cele mai bune instalatii de sunet si lumini si chiar de scena proprie, atat pentru interior cat si pentru exterior. Cu alte cuvinte, trupa Triplu Sec poate performa oriunde si la orice ora!

  Repertoriul nostru este foarte variat, momentan in principal avand cover-uri alese cu grija pentru fiecare gen de eveniment la care suntem solicitati, iar versatilitatea solistilor (un solist si o solista) cu siguranta nu vor lasa neacoperite cerintele unui show complex in adevarata lui semnificatie.

  Un alt plus al nostru este reprezentat de prezenta artistei Dominique, fiind invitata permanenta la toate show-urile trupei. O artista cunoscuta publicului dupa ce a lansat piesa “Eroul Meu”, o productie marca Lanoy Production si lansata de Live Artist si Cat Music pe canalele TV, Radio (dar si pe canalele oficiale de Youtube ale caselor de discuri enumerate anterior).

  Asteptam cu drag si cu mare interes sa colaboram si sa va oferim momente magice, asa cum doar noi stim!

   

  Viziteaza site

Stay connected with us in your favorite flavor!