FAQ

 • FAQ
 • Cum incepem un proiect, care este primul pas?

  Ne poti trimite un email folosid formularul din pagina de contact sau ne poti apela la numarul mentionat in aceeasi pagina. Iti vom trimite un formular pe care trebuie sa-l completezi, vom analiza cererea ta cu atentie, vom aduce si ceva propuneri unde este cazul (daca se doreste) dupa care iti vom face oferta de pret.

 • Care este procedura mai departe?

  Dupa ce stabilim de comun acord ce vom face, ne vom apuca de treaba. Iti vom trimite mai intai macheta in fiecare stadiu in care se afla pentru a primi un feedback din partea ta. Cand se ajunge la forma finala vom trece la implementarea ei sau productia ei (in functie de serviciile dorite).

  Deasemenea, iti vom crea un cont pe pagina noastra unde ai acces la intregul proces de realizare, primesti notificari pe email pentru orice modificare se aduce. Poti accesa sau adauga informatii suplimentare oricand.

 • Care sunt costurile unui proiect?

  Proiectele sunt diferite, nu seamana unul cu altul, unele sunt mai complexe iar altele mai simple. Pretul difera in functie de serviciile/functiile, timpul de lucru sau complexitatea proiectului. Dupa ce ne trimiti toate detaliile, venim cu oferta de pret cea mai buna pentru serviciile dorite.

  Acceseaza pagina cere o cotatie

Stay connected with us in your favorite flavor!